Skip to content
31.3.2022

Talkooapua Lukkari Jukolaan!

Reselviläisjärjestöile on tullut pyyntö järjestää liikenteenojausta Lukkari – Jukolan suunnistuskilpailussa 17-19.6. Mynämäellä.

Alueen suurimpana järjestönä Turun Reserviläiset haluaa olla mukana ja antaa oman panoksensa tähän tapahtumaan. Yhdistys saa pienen korvauksen joka on sidottu osallistujien määrään, joten toivomme heitä paljon. Saatava avustus on tärkeää toimintamme tukemiseksi.
Suurin tarve osallistujille on lauantaina 18-19.6.2022

Osallistua voivat kaikki yli 15v, siis perhe mukaan kesän suurimpaan tapahtumaan alueellamme. Kaikille on vakuutus järjestäjän puolesta (omavastuu 100€).

Kirjaudu alla olevasta linkistä kyselyyn ja ilmoita tietosi meille. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja emme arkistoi niitä, viranomainen tarvitsee henkilötiedot.

LINKKI KYSELYYN:
https://docs.google.com/forms/d/1djNOfOsKTc-CnTcwmsd8il3kz3Ys4KorZobxj2FO9kM/edit

Jos et halua vastata kyselyyn linkin kautta, niin voit laittaa tiedot myös minulle suoraan tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Jari Kuusela, 0452249000, kuuseja@gmail.com

Kun olet laittanut tietosi meille mene LUKKARI-JUKOLA 2022 sivuille ja kirjaudu talkoolaiseksi, näin saat vakuutuksen, ruuan ja paidan. Laita kohtaan ”olen sopinut talkootehtävästä” Turun Reserviläiset. Järjestäjä on sinuun yhteydessä ja ohjaa myöhemmin.

LINKKI LUKKARI-JUKOLAN 2022 talkoolaiseksi kirjautumiseen.

https://www.lyyti.fi/reg/Lukkari-Jukola