Skip to content

Talvi-SRA 2023

Tervetuloa mukaan Talvi-SRA 2023 -kilpailuun!

Kilpailun kilpailukutsu on nähtävissä: Kilpailukutsu Talvi-SRA 2023 ja ilmoittautuminen tapahtuu PractiScore -palvelussa, jonne linkki on https://practiscore.com/talvi-sra-2023/register. Ilmoittautuminen aukeaa 15.2.2023. Ohje Practiscoreen.

Laina-aseet

Järjestäjä tarjoaa aseettomille kilpailijoille mahdollisuuden käyttää järjestäjän puolesta toimitettavaa laina-asetta. Ilmoita laina-asetarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä Laina-asekysely.

Toimitsijaksi ilmoittautuminen

Toimitsijailmoittautuminen on päättynyt. Kysymykset aiheesta sähköpostilla: joose.olli@gmail.com

Kilpailun kulusta

Ryhmät 1-4 aloittavat Nuutin ampuradalla ja ryhmät 5-8 aloittavat Temppelivuoren ampuradalla samanaikaisesti. Ryhmät ampuvat kaikki rastit sillä ampumaradalla, jossa aloittavat ennen siirtymistä. Ryhmät siirtyvät vasta, kun saavat luvan ryhmän kirjurilta. Tämä sen takia, että Nuutin ampuradan tiellä liikenne on pidettävä sujuvana ja pelastustie vapaana. Toisin sanoen Nuutin ampurata on saatava ensin tyhjäksi ennen kuin sinne saapuu seuraavia ryhmiä. Kannattaa myös suosia kimppakyytejä.

Rastit 1 – 4

Kilpailussa ammutaan neljä rastia Nuutin ampumaradalla (ajo Vahdontien kautta). Noudatathan ajo- ja pysäköintiohjeita, kun saavut radalle. Nuutissa ammutaan vain kiväärillä, mutta tarkistetaan myös ampujan muut aseet ja varustus.

Rastit 1 – 2 ovat 50m ratoja ja rasteilla 3 – 4 ovat 100m, joissa taulut tulkitaan ja paikataan ilman että kilpailijalla on mahdollisuutta siirtyä itse tauluille katsomaan tulosta.

Rastit 5 – 8

Rastit 5-8 ammutaan Temppelivuoren ampumaradalla (Puhdistamonnousu, Raisio). Huomioi ajoneuvojen pysäköinti ohjeiden mukaisesti ja ettei kilpailun aikana ole välttämättä mahdollisuutta käydä autolla.

Temppelivuori on sisäampumarata, joten tuplakuulonsuojaus suositeltavaa, erillaisten hengityssuojainten käyttö ampujan oman harkinnan mukaan. Kilpailijoiden odotetaan osallistuvan taulujen paikkaukseen, jolloin pääsette nopeammin ampumaan seuraavan suorituksen.

Alustava ja viitteellinen aikataulu

08.00 Ilmoittautuminen ja asetarkastus
08.40 Kilpailijapuhuttelu
09.00 Ampuminen alkaa
12.30 – 13.30 Tauko – ampumaradan vaihto erillisestä käskystä
13.45 Ampuminen jatkuu
18:00 Ammunta valmis
18:15 Tulokset
18:30 Protestiaika päättyy ja palkintojen jako

Rastikuvaukset

Alustavat ja viitteelliset kuvaukset ladattavissa: LINKKI.

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Noudata ajo- ja pysäköintiohjeita niin vältymme ruuhkilta ja saamme pidettyä pelastustiet auki.
Linkki suuntaa antaviin ajo-ohjeisiin: https://docs.google.com/document/d/1opk7NaXbtaa1ceOxA0NUVoRNP4AiLyhtHl5pP3FSq_M/edit?usp=sharing

Palkinnot ja sponsorit

Kilpailua sponsoroi Varusteleka

 

 

 

Kilpailua sponsoroi Ruutisavu Oy