Skip to content

Yhteistyökumppanit ja yhdistyksen tukijat

Ilman yhteistyökumppaneita ja tukijoita yhdistyksemme toiminta ei olisi niin monipuolista ja laajaa kuin se tänä päivänä on. Haluamme kiittää kaikkia tukijoitamme sekä yhteistyökumppaneitamme ja toivomme että yhteistyö kasvattaa yhteistä toimintaamme jatkossakin.

Yhdistyksen tukijat

Rakennus Ruissalo Oy


Rakennus Ruissalo

Rakennus Ruissalo on turkulainen saneerauskohteisiin erikoistunut perheyritys. Julius Ruissalon johtama joukkue rakentamisen ammattilaisia palvelee isännöitsijöitä, taloyhtiöitä ja asuntosijoittajia kaikissa paikallisissa asuntojen ja kiinteistöjen saneeraustarpeissa.

Rakennus Ruissalo on tukenut yhdistystä avokätisesti erilaisissa rakennustarvikkeiden hankinnoissa sekä tarjoamalla osaamista yhdistyksen rakennus ja korjausprojekteihin.

www.rakennusruissalo.fi

Turun Autoilijat Ry

Turun Autoiljat ry on Turun seudun ammattiautoilijoista koostuva yhdistys, joka toimii jäsenistönsä parhaaksi Turun seudun ammattiliikenteeseen ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Turun Autoilijat ry on tukenut Turun Reserviläisten toimintaa tarjoamalla veloituksetta kokoustilan, jossa  hallitus, syyskokous ja suunnittelukokoukset ovat voineet kokoontua. turku.skal.fi

 

 

Kuljetusliike Honkanen

 

 

 

 

Team Lauren

 

 

 

 

Ase ja Erä

 

 

 

 

 

JMT Vuokraus Oy